REȚETA DE ACASĂ: Papanaşi

0
124

Ingrediente:

100 gr brânză
12 gr făină
1 ou
6 gr zahăr
5 gr unt
25 gr smântână
Sare după gust

Mod de preparare:

În brânza pasată adăugăm făina cernută, oul, zahăr şi amestecăm bine. Formăm un blat cu grosimea de 10-12 mm şi tăiem în bucăţi de formă pătrată sau romb. Într-un vas punem la fiert apă cu puţină sare, când apa fierbe, punem bucăţile pregătite la fiert pentru 3-5 minute, la foc temperat. Scurgem papanaşii din fiertură, îi aranjăm în farfurie şi îi stropim cu unt. Se servesc cu smântână.

Roman Ciopa, elevul gr. 13, specialitatea „Bucătari”,
vă doreşte poftă mare!

Bucatar

Poftă mare!


Articolul precedentAlți soroceni au văzut lumina zilei între 1 și 15 septembrie
Articolul următorPrimarul municipiului Soroca a semnat dispoziția de relansare a procesului educațional în grădinițe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.