REȚETA DE ACASĂ: Fileu de pasăre cu maioneză

0
30

INGREDIENTE PENTRU BLAT:

100 gr carne de găină
50-100 gr maioneză
30 gr ulei sau unt
Sare după gust
200 gr legume la alegere (cartofi, morcov fierte sau legume proaspete)

MOD DE PREPARARE:

Carnea spălată şi scursă se fierbe cu puţină sare, apoi se prăjeşte în tigaia cu grăsime încinsă. Când capătă o culoarea aurie pe toate părţile, scoatem carnea şi o tăiem în câtva porţii. Legumele se taie cubuleţe mici, se dreg cu jumătate din maioneză şi se aranjează pe centrul farfuriei, în formă de moviliță. Fileul de carne se aranjează deasupra legumelor, peste care se pune restul sosului de maioneză. Ornăm preparatul cu verdeață sau frunze de salată verde.

dsc_0623

Această rubrică este realizată în colaborare cu Școala Profesională Soroca, specialitatea Bucătari, conducătoare Valentina Chetrari.

Bucatar
 

Poftă mare!


Articolul precedentLa Cremenciug, o data la două săptămâni, vor avea loc turnee la fotbal
Articolul următorMETEO: Iarna își intră în drepturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.