REȚETA DE ACASĂ: Caşcaval din carne (dietetic)

0
39

INGREDIENTE: (1 porţie)

50 gr bovină
30 gr unt
70 gr orez
Sare la gust

MOD DE PREPARARE:

Carnea se fierbe, apoi se trece prin maşina de tocat de tei ori. Din orez se pregăteşte un terci dens, care ulterior se trece prin sită, împreună cu carnea tocată. Adăugăm în această consistenţă untul înmuiat şi sare după gust. Amestecul se bate bine, după care se răceşte. Îi putem conferi forma unui rulou, pentru a putea fi tăiat mai uşor.

Caşcavalul poate fi servit, după preferinţe, cu legume.

Vă urează poftă mare Cristina Cecan, elevă în gr. 33

Această rubrică este realizată în colaborare cu Școala Profesională Soroca, specialitatea Bucătari, conducătoare Valentina Chetrari.

Bucatar

Poftă mare!


Articolul precedent“Mendeleevii” – “Matex”: egalitatea perfectă!
Articolul următorAtenție la țurțuri și zăpada de pe acoperișuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.