„Republica Moldova este pentru noi a doua casă” – mesajul de mulțumire adus de mamele refugiate din Ucraina

0
1593

Recent, colaboratori ai Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA au mers în vizită la tabăra „La Dumbravă” din raionul Soroca. Acolo, au vizitat refugiații din Ucraina care sunt cazați la Centrul de plasament temporar. Cu ajutorul suportului material primit din partea Fundației „Pestalozzi Children’s” au făcut o donație de produse de igienă, lenjerie de pat și jucării pentru copilași.

 
Ca de obicei, cei mai fericiți de atenție au fost copiii. Părinții alături de picii săi, s-au jucat cu ei, au participat la asamblarea mobilierului, au desenat. La final, părinții alături de pici, au venit cu o scrisoare de mulțumire către Pestalozzi Children’s Foundation, unde au menționat: „Vă mulțumim din suflet pentru grija care ne-o purtați nouă și copiilor noștri în așa timpuri grele. Vă suntem recunoscători, Republica Moldova este pentru noi a doua casă.”
Vă reamintim că tabăra de odihnă pentru copii „La Dumbravă”, din satul Volovița, a fost transformată în luna martie, într-un Centru de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina.
 

CITIȚI ȘI:

Tabăra „La Dumbravă” din Volovița, este casă și masă pentru zeci de femei și copii refugiați din Ucraina / VIDEO

Tabăra de odihnă „La Dumbravă” poate găzdui 80 de refugiați

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.