Regulamentul concursului

Regulamentul concursului

de fotografii

„Aceasta este strada mea”

 

aev7336

Concursul foto este organizat de ziarul „Observatorul de Nord” în cadrul Campaniei de Informare a proiectului ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice” implementat de Asociația Presei Independente cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.

Organizator

Ziarul „Observatorul de Nord”.

Derularea concursului

Concursul este organizat şi se desfăşoară în mediul on-line pe site-ul www.observatorul.md. Doritorii pot trimite fotografii la redacţie prin intermediul poştei electronice odn@api.md, sau în grupurile de pe reţelele de socializare pe www.facebook.com/groups/observatorul şi www.ok.ru/observatorul.

Mecanismul concursului

Fotografiază o stradă din oraş sau dintr-un sat din raionul Soroca şi trimite fotografia pe odn@api.md sau postează fotografia în www.facebook.com/groups/observatorul ori www.ok.ru/observatorul cu denumirea localităţii şi categoria la care participaţi – „Cea mai amenajată stradă” sau „Cea mai uitată stradă”. Astfel intri în cursa pentru cele trei premii-surpriză.

Durata

Concursul se desfăşoară în perioada 1 februarie – 5 martie 2017, timp în care puteţi trimite fotografiile şi recomanda prietenilor să voteze pentru ele pe www.observatorul.md. Fotografiile care vor acumula cele mai multe voturi vor fi expuse într-o expoziţie foto organizată la sfârşitul lunii şi vor fi publicate în ziar, tot atunci vor fi desemnaţi şi câştigătorii.

Prin participarea la promoţie, participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.