Răspuns de Prim-ministru pentru pacienta cu COVID-19 din Soroca: Nu este sens de făcut LIVE-uri glamuroase

0
3167

Șeful guvernului, Ion Chicu, a venit cu o replică pentru pacienții bolnavi cu COVID-19, care se plâng de condițiile din spitale. Chicu s-a referit și la soroceanca Veronica Suveica, care a povestit într-un LIVE pe Facebook experiența sa la Spitalul raional Soroca, unde este internată cu coronavirus.

Astăzi, într-un biriefing de presă, Prim-ministrul Ion Chicu a menționat că starea spitalelor din țară sunt o moștenire de la guvernările precedente. Totodată, Chicu a spus că nu are sens ca pacienții să se plângă în LIVE-uri glamuroase pe rețele. 

Amintim că după imaginile video difuzate ieri pe rețelele sociale, pacienții din Soroca au fost transferați într-o secție a spitalului raional cu condiții mai bune.

Vedeți în imaginile video replica șefului guvernului la LIVE-ul de ieri a pacientei din Soroca.  

Sursa video: unimedia.info

Articolul precedentNu au ajuns bine la serviciu, că sunt trimiși acasă: Bugetarii au încă 10 zile libere
Articolul următorPreot: “În biserică am fost doar eu și familia mea”. Poliția: “La slujbă, în curtea bisericii, participau mai multe persoane”.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.