Observatorul de Nord este partener local în proiectul ”Consolidarea independenței în mediile de comunicare din R. Moldova”

0
109

”Consolidarea independenței în mediile de comunicare din R. Moldova” este un proiect implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent, în parteneriat cu Internews, care își propune să aplice anumite inovații în practica jurnalistică moldovenească, să încurajeze dialogul între tineri și utilizarea Internetului de către generațiile în vârstă, să modernizeze conținutul instituțiilor media locale.

Ziarul Observatorul de Nord este unul dintre cele 12 instituții media din țară care au fost selectate în calitate de parteneri locali ai proiectului. În cadrul proiectul ”Consolidarea independenței în mediile de comunicare din R. Moldova”, vor fi prezentate mai multe pachete multimedia, care vor aborda diferite tematici: “Moldova Puls Agricultura”, “Moldova Plus Patrimoniul cultural”, “Moldova Plus Justiția și Anticorupția”, “Moldova Plus Businessul mic și mijlociu”, “Moldova Plus Egalitatea de gender”, “Moldova Plus Protecția consumatorului”, “Moldova Plus Eficiența energetică”. Proiectul startează cu pachetul multimedia “Moldova Plus Acordul de asociere cu Uniunea Europeană”.

În calitate de partener local, Observatorul de Nord lansează rubrica “Moldova Plus”, în care vor fi publicate un șir de materiale la temă.
Proiectul ”Consolidarea independenței în mediile de comunicare din R. Moldova” este implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews, cu suportul financiar al Biroului pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă al Departamentului de Stat american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.