Femeia – un pilon important în procesul decizional

0
36

Asociația Obștească „Băștinașii din Pelinia”  a organizat o Masă rotundă la tema ,,Dezvoltarea parteneriatului comun privind promovarea femeii în procesele decizionale”, la care au participat reprezentanți ai administrației publice locale, partidelor politice din localitate, dar și echipa de femei-activiste în cadrul Proiectului ,,Femeia-pilon al bunei guvernări”, implementat în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

Cei prezenți au dat dovadă de activism civic, discuțiile au fost aprinse, dar constructive, iar rezultatul final a fost unul scontat – femeile au înțeles rolul lor în implcarea la adoptarea proceselor decizionale din teritoriu. Într-un final, s-a decis crearea unor parteneriate eficiente dintre instituțiile publice locale, APL, ONG-uri, consiliul local Pelinia.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.