Vizite de studiu pentru membrii comunității din Schineni

0
61

Grupul Comunitar Schineni din cadrul proiectului „Cetățenii pentru o guvernare activă” a efectuat două vizite de studiu în comuna Chișcăreni, raionul Sângerei și comuna Mihăileni, raionul Râșcani cu schimb de experiență în implicarea cetățenilor în procesul decizional local.

Proiectul „Cetățenii pentru o guvernare activă” este implementat de AO „Destin” din satul Schineni, raionul Soroca în cadrul Programului de granturi „ Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

SURSA: AO „Destin”
Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedent„Rolurile în echipă”
Articolul următorMai multe servicii pentru deținătorii Polițelor medicale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.