„,ZEPTO” SRL a câștigat Concursul de oferte pentru achiziția de lucrări ,,Lucrări de construcții și montare a două centrale electrice fotovoltaice”

0
64

UE// Anunț de atribuire a contractului

AO PLAI a organizat concursul de oferte pentru achiziția de lucrări ,,Lucrări de construcții și montare a două centrale electrice fotovoltaice in s.Viișoara și s.Corpaci, raionul Edineț” în cadrul proiectului ,,Eficientizarea energetică a grădinițelor din satele Corpaci și Viișoara, raionul Edineț”. În acest sens, a avut loc ședința de deschidere și și evaluare a ofertelor. La concurs au fost depuse 4 oferte ale agenților economici: ,,INTER ELECTRIC”SRL ; SRL ,,PROELECTRO-NORD”; ,,Alviciteh”SRL; ,ZEPTO” SRL.

Grupul de lucru, în baza ofertelor depuse, raportate la cerințele de buget, precum și la valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit , a constatat următoarele : Oferta câștigătoare este cea prezentată de ,,ZEPTO SRL” , întrucât are prețul cel mai mic (478251,20 lei)  și termen de executare realist.  Lucrările de construcție vor demara cât mai curând.

  A.O. PLAI este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A GRĂDINIȚELOR DIN SATELE CORPACI ȘI VIIȘOARA , RAIONUL EDINEȚ în satele Corpaci și Viișoara , Regiunea NORD. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt A.O. Pro Cooperare Regională și A.O. CASMED.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.