UE// AO „Colaborare” a  început analiza bugetelor pentru consumul de resurse energetice pe trei ani

0
29

 

ABILITAREA CETĂȚENILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE

   Echipa proiectului „Eficientizare pentru buna educare” împreună cu managerii și contabilii instituțiilor din teritoriul primăriei Cuconeștii Noi lucrează acum la selectarea și analiza cheltuielilor bugetare pentru consumul surselor energetice pe 3 ani. Cel mai minuțios este lucrul de selectare a documentelor ce confirmă cheltuielile bugetare pentru consumul surselor energetice pe fiecare lună a anului.

Prin așa metodă vor fi selectate datele de consum pe 3 ani și completate tabele elaborate aparte pe energie electrică, cărbune, lemn de foc, și alte surse energetice. În baza acestor date va fi efectuată analiza cheltuielilor energetice în structura bugetelor generale aprobate pe fiecare instituție.

AO„Colaborare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Eficientizare pentru buna educare” în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, regiunea Nord. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.