Adunări de cartier de informare a populației organizate de Garda Verde

0
25

COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. În luna noiembrie, voluntarii Gărzii Verzi au reușit să întrunească în peste 20 de adunări de cartier, cetățeni ai municipiului Edineț și ai satelor Alexandreni și Gordineștii Noi.

În cadrul acestor întruniri, tinerii au relatat despre efectele nocive ale arderii frunzelor și resturilor vegetale, precum și despre sancțiuni prevăzute pentru reducerea efectelor nocive ale arderii deșeurilor vegetale. Voluntarii au explicat locuitorilor necesitatea implicării și prevenirii la nivel de comunitate a efectelor nocive ale acestui obicei devastator.

Este de admirat acțiunea și viziunea voluntarilor, care ne încurajează pe noi toți, atenționând că schimbarea pe care o căutăm suntem noi înșine, fiecare trebuie să se implice pentru a obține ceia ce își dorește!

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.