Masa de final a campaniei „Drum bun!”

Invităm în special societatea civilă, dar şi reprezentanţii autorităţilor de toate nivelurile, la masa rotundă de final a Campaniei de informare „Drum bun”! La eveniment veţi afla despre activităţile realizate în cadrul campaniei, articolele scrise şi vor fi premiaţi câştigătorii concursului foto „Drumul care uneşte!”.

Şi nu uitaţi, de drumuri bune au parte doar cetăţenii care se implică!

Vă aşteptăm la redacţia ziarului „Observatorul de Nord” şi vă încurajăm să vă luaţi şi prietenii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns