Campania “Drum bun!” revine…

0
61

Campania de informare “Drum bun!” continuă cu o nouă etapă şi este realizată pe parcursul lunii iulie de ziarul “Observatorul de Nord”. De această dată ne propunem să realizăm până a pleca în vacanţă o dezbatere televizată în municipiul Soroca, reportaje şi caption video. Iubitorii de fotografie vor putea participa la un concurs cu genericul “Drumul care uneşte”.

Prin continuarea campaniei ne dorim să implicăm societatea civilă în monitorizarea executării bugetului pentru drumuri în prima jumătate de an şi la planificarea pentru anul viitor. Totodată, vom încerca să aflăm care este eficienţa noii metode de repartizare a banilor pentru drumuri, fiind menţinută puntea de legătură dintre societatea civilă, autorităţile din primării şi responsabilii din raion. Campania îi are, ca şi în prima ediţie, public ţintă pe cetăţenii activi, dar şi pe copiii şi tinerii pe care îi vom invita să participe la concursul foto (deşi vârsta nu este un criteriu — n.a.). Ne propunem în special să vorbim despre traseul R9, una dintre arterele principale ale raionului Soroca, sorocenii fiind hrăniţi doar cu promisiuni în legătură cu reparaţia acestuia.

Campania de informare face parte din proiectul ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice”, implementat de Asociația Presei Independente cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.

logo_rubricaAceastă rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului logo_amb_finlandeiși nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.