Învingătorii concursului foto: „Aceasta este strada mea”

Observatorul de Nord îşi premiază cititorii fideli şi activi. Mai mulţi cititori au participat la concursul foto „Aceasta este strada mea” şi au câştigat premii. Potrivit condiţiei concursului, locuitorii satelor sau oraşului Soroca trebuiau să surprindă în fotografii o stradă bine amenajată sau una total uitată de autorităţi, participând cu imaginile la una dintre cele două categorii din concurs. Din păcate, nu au participat mulţi cetăţeni, dar cei care au avut curaj s-au ales cu premii: câte un STICK USB cu capacitatea de 32 gb.

„Cea mai amenajată stradă”

1 Alexei Damascan
2 Elena Cornea
3 Ludmila Marjinean

„Cea mai uitată stradă”

1 Ludmila Talmazan
2 Igor Grosu
3 Elena Palanciuc

Vă aşteptăm la redacţie după premii şi încurajăm toţi cititorii să participe la concursurile Observatorului de Nord!

logo_rubricaConcursul este desfăşurat în cadrul Campaniei de Informare a proiectului ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor publice logo_amb_finlandei destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice” implementat de Asociația Presei Independente cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.