Instruire: cum se utilizează motoarele de căutare pentru identificarea finanțărilor?

0
64
Sursa foto: AO „Pro Cooperare Regională”
Sursa foto: AO „Pro Cooperare Regională”

La 5 martie în municipiul Bălți a avut loc o instruire a nouă organizații ale societății civile selectate în cadrul proiectului „Crearea Serviciului de suport instituțional pentru OSC din Regiunea de Nord a Republicii Moldova” implementat de AO „Pro Cooperare Regională”.

Aceste organizații beneficiază de suport instituțional pentru următoarele zece luni, iar de această tema seminarului a fost „Colectare de fonduri pentru activitatea OSC”.

În cadrul activității s-a pus în special accentul pe posibilitățile de a atrage fonduri pentru activitățile organizației, participanții fiind instruiți în importanța atragerii fondurilor, motivarea donatorilor, unde sunt sursele de finanțare, și cum se utilizează motoarele de căutare și alte surse utile pentru identificarea finanțărilor, etc. 

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău.

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat.

Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.