Programul „Rabla pentru electrocasnice” – vezi ce presupune acesta și dacă ești și tu eligibil

0
254

   În cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a accentuat și faptul că, platforma compensații.gov.md va fi utilizată nu doar pentru a calcula gradul de vulnerabilitate energetică, dar și pentru alte programe, care necesită date despre familii/gospodării.

Una din aceste programe ar fi cea întitulată „Rabla pentru electrocasnice”, care prevede acordarea de vouchere unor familii pentru înlocuirea echipamentelor casnice vechi. Astfel, persoanelor care vor înlocui electrocasnicele, mașinile de spălat, frigiderele vechi cu altele noi vor primi vouchere din partea statului. Persoanele/gospodăriile beneficiare de vouchere vor fi selectate datorită platformei compensații.gov.md, care vor fi completate pentru a primi compensații pentru gaze și energia termică.

 

 

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPrimarul satului Rudi, Iurie MARIAN: Racheta rusească nu a provocat panica printre cetățeni, doar puțină nedumerire
Articolul următorUn „Patriot” costă 500 milioane de dolari, iar Republica Moldova are nevoie de trei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.