Produs de Soroca: SRL „Testor”

0
543

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc. Organizator — Consiliul Raional Soroca, parteneri — Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie (filiala Soroca) și Primăria municipiului Soroca.

Întreprinderea „Testor” SRL a fost fondată în anul 1995, fiind în prezent una dintre cele mai cunoscute întreprinderi de panificație. Producția fabricii: pâinea, colacii și alte produse de panificație sunt bine cunoscute consumatorului sorocean și apreciate la nivel înalt. De ceva timp, întreprinderea dezvoltă și o secție de patiserie și cofetărie, oferind consumatorilor o varietate largă de torturi, prăjituri, fursecuri și alte produse de cofetărie care încununează orice eveniment de familie sau sărbători cu invitați numeroși.
De-a lungul anilor, întreprinderea a căpătat nu doar aprecierile consumatorilor, dar și a specialiștilor în domeniu, fiind premiată la concursul raional ”Antreprenorul Anului” și nu doar.
Cea mai aromată pâine, produse de panificație și patiserie vor fi aduse consumatorului sorocean la târgul ”Produs de Soroca” la 26 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.