Produs de Soroca: SRL “ROLLKEBAB”

0
139

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc. Organizator — Consiliul Raional Soroca, parteneri — Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie (filiala Soroca) și Primăria municipiului Soroca.

SRL “ROLLKEBAB”

SRL “ROLLKEBAB” a fost fondat în 2015 ca o afacere de familie și se poziționează pe producerea kebab-ului autohton, bazat pe produse locale în stare proaspătă și sosuri naturale 100%. Scopul companiei este de a demonstra că shaorma poate fi o mâncare sănătoasă și poate fi consumată chiar și de copii. SRL “ROLLKEBAB” produc un asortiment variat de shaorma pentru gustul fiecărui client. Printre produsele lor se numără Kebab clasic mare pentru maturi și mici pentru copii, kebab cu cașcaval și ciuperci, kebab de Elită — dublu carne + adaus de cașcaval și ciuperci. De curând au lansat și un produs nou care are priză la clienți și este preferat în special de copii — Hot cheese, ce conține cașcaval topit în lavaș cu sos natural și roșii proaspete. În 2016 au câștigat un concurs de grant în sumă de 50 000 lei de la Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, iar în 2017 agentul economic s-a clasat pe locul II la concursul raional “Antreprenorul anului”.

Articolul precedent(Galerie Foto) Corul de copii “Belcanto” a câștigat Premiul Mare la Festivalul-concurs de muzică sacră „CU NOI ESTE DUMNEZEU”!
Articolul următorPetru CIOBANU: „Mai sper că FOTBALUL SOROCEAN ARE VIITOR!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.