Produs de Soroca: SA „Alfa-Nistru”

0
336
La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Organizatorul evenimentului: Consiliul Raional Soroca. Observatorul de Nord va prezenta pe parcursul următoarelor săptămâni agenții economici care vor participa la iarmaroc. 

SA „Alfa-Nistru”
Întreprinderea soroceană SA “ALFA-NISTRU” se află printre cei mai mari producători de conserve și sucuri din fructe și legume din Republica Moldova. În cei 50 de ani de existență întreprinderea a crescut dintr-o mică unitate de producere a sucurilor într-o Asociație de Producere considerabilă, care cuprinde fabrica de conserve și Centrul de Deservire a Fermierilor cu 1800 hectare de pământuri proprii și arendate, bine îngrijite și roditoare.
Fabrica furnizează pe piață mai bine de 40 de tipuri de produse conservate “VIS” din legume, fructe și pomușoare: dulcețuri, gemuri și compoturi; porumb și mazăre verde conservate; legume marinate; sucuri din fructe naturale, pomușoare, roșii și suc de mere concentrat; nectaruri și piureuri din fructe, pomușoare și legume; legume, pomușoare și fructe congelate rapid. Compania mai comercializează fructe proaspete, legume și pomușoare. Calitatea produselor este confirmată de distincții și premii, desemnate la expoziții regionale și internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.