Produs de Soroca: “Regina Lemn Plast” SRL

0
243

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc. Organizator — Consiliul Raional Soroca, parteneri — Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie (filiala Soroca) și Primăria municipiului Soroca.

“Regina Lemn Plast” SRL

“Regina Lemn Plast” din satul Regina Maria, raionul Soroca, activează din 2005 în sectorul de producere, fiind printre liderii în domeniul tâmplăriei și PVC. Foișoare, uși, ferestre, leagăne, scări și multe alte lucrări sunt realizate de această echipă și înfrumusețează casele gospodarilor și sediile agenților economici. Majoritatea clienților apelează la ei pentru creativitate și soluțiile propuse, ca obiectele de decor să fie deosebite și atrăgătoare. Produsele lor pot fi întâlnite nu doar în raionul Soroca, ci și pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Unele lucrări se fac manual, altele cu ajutorul unui strung computerizat, astfel se îmbină tehnicile tradiționale cu tehnologiile moderne. La “Regina Lemn Plast” activează 12 angajați, specialiști în domeniu care-și știu meseria. Pe lângă produse unice din lemn și PC, “Regina Lemn Plast” SRL produce peleți și granule din biomasă pentru cazane și activează în domeniul reparațiilor și construcțiilor.


Articolul precedentPoezia și muzica și-au dat întâlnire la Soroca
Articolul următorRepublica Moldova: MICA CENUȘĂREASĂ LA MAREA INAUGURARE DE LA KIEV
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.