Produs de Soroca :MIKRO KAPITAL Company SRL

0
74

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc. Organizator — Consiliul Raional Soroca, parteneri — Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie (filiala Soroca) și Primăria municipiului Soroca.

MIKRO KAPITAL Company SRL

“MIKRO KAPITAL MOLDOVA” este o companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii “Mikro Kapital” și este înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova sub numele OCN “MIKRO KAPITAL Company” SRL. Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belarus, Moldova, Armenia și România. Mikro Kapital este un Partener al Agenției Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Președinției Italiene. “MIKRO KAPITAL MOLDOVA” are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cât și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova. Misiunea MIKRO KAPITAL MOLDOVA — aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor mici și mijlocii, prin oferirea serviciilor financiare de calitate. Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă. Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență.


Articolul precedentCu susținerea UE, Feștelița devine un sat cu inteligență energetică
Articolul următorIstoria și educația civică. Ce legătură au cu absenteismul tinerilor la alegeri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.