Produs de Soroca: LACTALIS-ALBA” SRL

0
394

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc. Organizator — Consiliul Raional Soroca, parteneri — Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie (filiala Soroca) și Primăria municipiului Soroca.

ÎCS LACTALIS-ALBA” SRL

ÎCS Compania „LACTALIS-ALBA” SRL, reprezentată de zeci de branduri mondiale, cele mai cunoscute fiind: President®, Galbani®, Nestle®, Lactel® și IM “Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA, reprezentată prin brandurile locale Alba®, Yoli® fac parte din Lactalis-Groupe din 2004. Misiunea companiei — de a realiza produse naturale, de cea mai înaltă calitate, asigurată prin munca exigentă a departamentului de control al calității și de toate alte departamentele conexe. Procesul tehnologic este supravegheat de supervizorii din Franța, ceea ce contribuie la obținerea unui produs superior. Fabrica este înzestrată cu un utilaj ultra-modern, produsul finit — ambalat în condiții de igienă maximă, de aceea are un termen de valabilitate mare, chiar și fără conservanți! La producția brânzeturilor sunt folosite rețete originale respectând cele mai bune tradiții de fabricare a brânzeturilor. Fabrica este specializată în producerea laptelui, smântânii, brânzei, chefirului, untului, iaurturilor de băut și a brânzeturilor cu cheag tare: Rossiiskii Alba®, Olanda Alba®, Edam Alba®, Posehonie Alba®. Lactalis-Groupe ocupă primul loc în lume la producția brânzeturilor și un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole. Anual sunt prelucrate 18,3 miliarde de litri de lapte crud. În cadrul companiei, activează 80 de mii de angajați în 237 fabrici de prelucrare a materiei prime, iar producția companiei este prezentă în 76 de țări.

Articolul precedentMoscova: Un moldovean a ajuns la spital după ce a căzut sub tren într-o stație de metrou
Articolul următorParlamentul de la Chișinău: SE STRÂNGE FUNIA LA PAR!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.