Problema Stației de epurare poate fi rezolvată în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”

0
83

Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE

Conform unui COMUNICAT emis de SERVICIUL DE PRESĂ al primăriei municipiului Soroca, primarul Lilia Pilipețchi, împreună cu specialiștii primăriei și reprezentanții SA Regie Apă-Canal Soroca au participat la o ședință online, organizată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediu.

În cadrul acestei ședințe s-au discutat câteva proiecte de documente, elaborarea cărora este dictată de proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”. Astfel, Unitatea de implementare a Proiectului a consultat opinia autorităților locale din Soroca referitor la Cadrul de management de mediu și social, Cadrul politicii de relocare și Planul de implicare a părții interesate.

Vă amintim că municipiul Soroca este parte a Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”, iar în urma implementării acestui proiect la Soroca ar urma să se rezolve problema construcției Stației de epurare. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei Soroca. FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca) 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentWOW: Fii EROINA proiectului nostru și schimbă-ți look-ul!
Articolul următorUE // Transparent și obiectiv se decide cum va fi modernizat laboratorul furnizorului de servicii de apă și canalizare din Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.