Primarul satului Rudi, Iurie MARIAN: Racheta rusească nu a provocat panica printre cetățeni, doar puțină nedumerire

0
728

Despre faptul că de-asupra satului lor a zburat o rachetă rusească, cu destinația Ucraina, cetățenii de la Rudi au aflat din mass-media. Numai după ce s-a anunțat „vestea” cineva din sat a presupus că ar fi văzut/auzit racheta.

„Mai degrabă a fost o „iluzie optică” sau o dorință de a ieși în evidență, fiindcă nu cred că cineva să fi văzut racheta. Pe de altă parte, în localitate nu există nici un semn de panică, doar ceva nedumerire. Lumea muncește și își vede de treburile care nu au nimic comun cu războiul”, ne relatat primarul satului Rudi, Iurie Marian.

 

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentGheorghe GĂINĂ – laureat al Premiului Mare Național „Pentru o viață activă la orice vârstă”
Articolul următorProgramul „Rabla pentru electrocasnice” – vezi ce presupune acesta și dacă ești și tu eligibil
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.