Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a fost în vizită la Suceava pentru a sărbători, alături de gazde, aniversarea a 103 ani de la marea Unire a Bucovinei cu România

0
269
    Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, timp de patru zile s-a aflat într-o vizită la Suceava, unde a participat la evenimentul prilejuit de aniversarea a 103 ani de la Marea Unire a Bucovinei cu România.
   După cum relatează Serviciul de presă al primăriei, „…pe lângă manifestările dedicate sărbătorii delegația soroceană a mers și la câteva întreprinderi, una care produce energie electrică din lemne și asigura populația localității și cu apă fierbinte, iar cealaltă –un parc de transport public electric. Discuțiile între edilii de la Suceava și Soroca s-au axat și pe întărirea relațiilor de colaborare, în vederea parteneriatelor transfrontaliere”. Conform aceleași surse, în urma acestei vizite se va consolida colaborarea dintre municipiile Soroca și Suceava, inclusiv în ceea ce privește implementarea proiectelor comune.
   Din delegația soroceană au mai făcut parte secretarul Consiliului municipal, Marcel Bușan, și specialista din cadrul primăriei, Natalia Cojocari. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)
Articolul precedentDacă dorești să fii parte a unei echipe puse pe fapte mari, VINO ALĂTURI DE NOI!
Articolul următorCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 29.11.2021- 30.11.2021 / INFORGRAFIC
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.