Prezervativ cu Wi-Fi și 500 de dolari. Un civil a încercat să-i transmită unui deținut obiecte interzise

0
620
Încercările de a transmite obiecte interzise în penitenciare nu contenesc. Chiar dacă ingeniozitatea persoanelor civile de a introduce obiecte interzise în penitenciar depășește orice limită, angajații instituțiilor penitenciare reușesc să le zădărnicească tentativele, scrie echipa.md

Angajații Penitenciarului nr.17-Rezina au curmat în data de 18 octombrie 2022, o tentativă de introducere a obiectelor interzise în instituție. Mai exact, în urma efectuării percheziției corporale de rigoare la finalizarea unei întrevederi de scurtă durată, au fost depistați 500 de dolari americani și un modem Wi-Fi, camuflați într-un prezervativ.

Prin urmare, banii nu au ajuns la destinatar, iar încercările persoanei civile au fost năprasnice. Mai mult, cazul a fost documentat pe faptul transmiterii obiectelor interzise în penitenciar și transmis organelor de poliție.

Menționăm că activitățile de contracarare a pătrunderii în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, dar şi combaterea păstrării acestora de către deţinuţi sunt acţiuni de specialitate desfăşurate zilnic în toate penitenciarele din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.