Autoritățile raionale au vrut să consulte cetățenii, iar cetățenii nu au venit

0
323

Astăzi Consiliul Raional Soroca a organizat consultări publice ale proiectelor de decizie care prezintă interes public și vor fi examinate la ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca, preconizată pentru data de 12 decembrie 2019. Activitatea a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca, dar cei prezenți au fost în mare parte raportori și funcționari publici. Despre ce s-a discutat la consultările publice vedeți în înregistrarea video transmisă live pe platforma euparticip.md de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Consultările publice ale proiectelor de decizii care prezintă interes public pentru ședința Consiliului Raional Soroca din 12 decembrie 2019

Consultările publice ale proiectelor de decizii care prezintă interes public și vor fi examinate la ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca, din 12 decembrie 2019, sunt transmise live pe platforma euparticip.md de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Опубликовано Euparticip.md Пятница, 6 декабря 2019 г.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.