Poliția vine cu detalii despre crima de la Hristici

0
1227

La 13 septembrie, în jurul orei 14⁰⁰, poliția din Soroca a fost sesizată telefonic despre un conflict între doi bărbați soldat cu rănirea unuia dintre ei. Din cercetările preliminare la fața locului, polițiștii au stabilit că doi bărbați de 42 și 31 ani ambii locuitori ai raionului Soroca, aflându-se în extravilanul satului Hristici, între cei doi s-a iscat un conflict care a trecut în altercații fizice, informează Inspectoratul de Poliție din Soroca.

„Ulterior bărbatul de 42 de ani având asupra sa un obiect ascuțit, ar fi încercat să-i aplice lovituri tânărului de 31 de ani. Urmare altercațiilor, tânărul ar fi preluat obiectul ascuțit și i-ar fi aplicat bărbatului de 42 de ani câteva lovituri în diferite regiuni ale corpului, astfel pricinuindu-i plăgi penetrante în regiunea spatelui și abdomenului” ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca. 

Victima de 42 de ani a fost transportată la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale. Persoana bănuită de 31 de ani a fost reținută pentru 72 de ore. În scopul stabilirii gravității și mecanismului formării leziunilor corporale la partea vătămată, va fi efectuată o expertiză medico-legală. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

sursa: Inspectoratul de Poliție Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.