Petrece vara într-un mod creativ la Biblioteca Municipală „M. Sadoveanu” din Soroca / GALERIE FOTO

0
118

Recent, sala de lectură a Bibliotecii Municipale „M. Sadoveanu” din Soroca a inaugurat serviciul „Vacanța veselă la bibliotecă”. Opt copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani s-au alăturat pentru a descoperi activitățile captivante oferite de bibliotecă.

Acest serviciu a fost lansat pentru prima dată pe 5 iulie 2019 și are loc în sala de lectură a bibliotecii în perioada iulie-august, de la ora 10:00 până la 12:00, în zilele de marți, joi și vineri. Tematica include ore de lectură, tehnologia informației, activități creative, jocuri, vizionare de filme și masterclass-uri.

„Odată cu sosirea verii, copiii așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară, iar părinții se întreabă cum să le ocupe timpul liber. Biblioteca Municipală „M. Sadoveanu” vine în ajutor cu serviciul nou „Vacanța veselă la bibliotecă”, oferindu-le copiilor ocazia de a petrece timpul liber într-un mod creativ, educativ și instructiv, dezvoltându-și diverse abilități și deprinderi de comunicare,” ne-a spus Raisa Chiseliță, bibliotecar.

Acest serviciu reprezintă o inițiativă valoroasă care oferă copiilor posibilitatea de a se dezvolta într-un mediu sigur și educativ, transformând vacanța de vară într-o experiență de neuitat.

„Programul nostru este diversificat, incluzând jocuri creative, confecționarea de animale în tehnica origami, vizionarea de desene animate, jocuri în aer liber și vizite la locuri turistice. Copiii sunt entuziasmați și chiar vin cu propuneri de activități. Vacanța trebuie să fie petrecută frumos și util, prin relaxare creativă. Totodată, părinții pot fi siguri că la bibliotecă copiii se simt bine și învață lucruri noi,” a mai adăugat Sofia Sîrbu, bibliotecar.


Articolul precedentO expoziție de pictură ce reprezintă ADN-ul neamului românesc / GALERIE FOTO
Articolul următorȘefa statului s-a întâlnit cu locuitorii satelor Mărculești și Izvoare din raionul Florești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.