Peștii, exemplu de urmat pentru alții

0
87

Horoscopul săptămânii viitoare

PEȘTI: Le este foame să învețe tot ceea ce lumea are de oferit și să își exercite independența. Datorită dorinței lor de a dobândi cunoștințe și experiențe noi, entuziasmul lor va fi contagios, iar alții ar dori să le urmeze calea. S-ar putea să se simtă atrași de persoane mai în vârstă decât ei, deoarece dragostea și experiența de viață merg mână în mână în această săptămână şi chiar până la jumătatea lunii viitoare. Ar putea întâlni o persoană care i-ar putea ajuta în cariera la un eveniment social sau printr-un coleg.

BERBEC: Vor fi concentraţi mai mult pe cariera lor decât de partea sentimentală în acest moment. Este începutul unei perioade de succes care va dura până la jumătatea lui martie! Oamenii vor fi mai atraşi de ei, dar ar putea să se apropie de ei pentru bani sau succes. Începând cu 23 februarie este posibil să-şi dorească să regândească planurile de călătorie sau investiţiile mari.

TAUR: Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes şi de parteneriate sociale! Pe 25 februarie, luna va fi în emisfera sudică şi va străbate acest interval până pe 2 martie. Aceste poziţii se vor manifesta cu impact asupra carierei şi vor aduce multe realizări. Vor fi mai preocupaţi de obiectivele profesionale şi de viaţa socială, deoarece această emisferă se referă la munca pentru ceilalţi, la social, la speranţele şi visele lor, la ceea ce doresc să facă. În viaţa personală se vor bucura de dragoste.

GEMENI: S-ar putea să reia contactul cu vechii prieteni, să îşi facă alţii noi şi să îşi dezvolte toate relaţiile sociale. Este un moment propice pentru a găsi o persoană specială, dacă sunt Gemeni singur. Dacă sunt într-o relaţie, pot creşte şi se pot lipi cu cineva special într-un mod extrem de intim. Este o lună minunată pentru întâlniri, în general! Familia, partenerii şi prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi!

RAC: Vor fi foarte mulţumiţi făcând treburile casei, ocupându-se de curăţenie şi de organizare. Venus maximizează plăcerea şi reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de uşor. Perioada este bună pentru a-şi reproiecta interiorul casei! Se vor simţi, cu siguranţă, mai liniştiţi în timpul situaţiilor stresante de la locul de muncă, dorind să fie mai degrabă un mediator decât un instigator. Oamenii vor realiza compasiunea lor şi vor veni la ei când vor avea nevoie de sprijin.

LEU: Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut. Deoarece accentul va fi pus pe problemele personale în această săptămână, să nu se aștepte să vadă prea multă activitate în sectorul profesional. Se vor simţi capabili să reia lucrurile de acolo de unde le-au lăsat fie că e muncă, fie viață personală pe 26, 27 şi 28 februarie. Vor lucra din greu și vor juca din greu!

FECIOARA: Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă. S-ar putea să se simtă nostalgici cu privire la trecutul lor și amintirile din copilărie i-ar putea invada în următoarele clipe fără niciun avertisment. Este important să rămână conectați cu membrii familiei, mai ales dacă aceste relații sunt sănătoase și stabile. Dacă nu sunt lângă ei, să creeze spațiu pentru familia, prietenii și cei dragi pe care îi doresc alături în această perioadă.

BALANȚA: Astrele îi încurajează să se concentreze asupra familiei, a vieții și a bunăstării personale. Emoțiile lor trebuie să fie sortate înainte de a face saltul într-o nouă profesie sau să promoveze profesional. În timp ce perspectivele de angajare sunt slabe în următoarele luni, trebuie să se implice în muncă pentru a-şi croi succesul de care au nevoie. Dacă au o relație, vor simţi nevoia să îşi cunoască partenerul mai profund și mai intim pe 26vşi 27 februarie.

SCORPION: Acum este momentul să se concentreze asupra identității lor și să lase cariera deoparte în următoarele două luni. Orice planetă le modelează personalitatea într-un mod aparte. Şi cu atât mai mult în această săptămână, cu siguranță! Aceasta include şi drama emoțională de a fi Scorpion, dar există multe atribute pozitive pentru aceste suişuri și coborâșuri. Vor atrage oameni din toate categoriile sociale în viața lor, mai ales dintre cei care au nevoie de îndrumare sau vindecare.

SĂGETĂTOR: În timp ce se vor concentra mai mult asupra lor să încerce să nu îşi facă prea multe griji despre ce gândesc alţii despre ei. Problemele se vor schimba de pe locul de muncă pe spatele scenei pentru a-i face pe alții să îi ajute să obțină ceea ce doresc! În ciuda acestui fapt vor fi cu siguranță mai concentrați pe aspectul personal, vor străluci la propriu și în următoarele săptămâni. Vor fi extrem de atrăgători pentru ceilalți, personalitatea lor magnetică va irumpe efectiv din interior spre în afară fascinându-i pe cei din jur.
CAPRICORN: Sunteți puternici și în această săptămână, iar stelele îi încurajează să strălucească, să realizeze ce doresc, să se concentreze și să viseze! Acest lucru simbolizează identitatea personală, independența și necesitățile cotidiene. Dacă sunt într-o relație, va urma o perioadă de apropiere foarte puternică cu partenera / ul. Cum vorbim despre casa inconștientului colectiv, acum se vor manifesta cele mai profunde temeri și dorințe, mai ales pe 26 şi 27 februarie.

VĂRSĂTOR: Vor fi înțelepţi să îşi includă colegii în proiecte, deoarece orice reuşită pe care o au prin dedicația proprie îi va îndepărta de colegi şi de prieteni dacă nu sunt atenţi. Sănătatea lor va fi excelentă dacă ne gândim că majoritatea planetelor sunt în poziții bune, aducătoare de noroc și de speranță în ce privește energia fizică și mentalul. Dacă sunteți singuri, au șansa să întâlnească pe cineva special printr-un prieten comun pe 2 sau 3 martie. Se vor bucura mai ales să iasă în această săptămână, iar scena socială este gata să îi primească!

Articolul precedentAstăzi, persoane infectate – 1062, persoane decedate – 21. În raionul Soroca au fost confirmate cu coronavirus puține persoane.
Articolul următorRecorduri românești greu de bătut
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.