14.1 C
Soroca
sâmbătă, mai 21, 2022
Acasă ! Percheziții în Penitenciarul nr.6 din Soroca, deținuții au rămas fără băuturi alcoolice,...

Percheziții în Penitenciarul nr.6 din Soroca, deținuții au rămas fără băuturi alcoolice, telefoane mobile și cărți de joc

0
510

  Astăzi, 21 aprilie curent, angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, Detașamentului cu Destinație Specială „Pantera”, cu suportul angajaților din Penitenciarul nr.6 din Soroca, au efectuat percheziții inopinate în Penitenciarul nr.6-Soroca, unde au depistat și ridicat, din diferite ascunzișuri, mai multe obiecte interzise.

Datorită experienței și practicii penitenciare a angajaților sistemului, perchezițiile s-au soldat cu ridicări de telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi de cărți de joc, jetoane pentru jocurile de noroc, băuturi alcoolice, fabricate de deținuți, materie primă pentru prepararea băuturilor alcoolice etc.

Toate eforturile și acțiunile ANP sunt orientate spre îmbunătățirea ordinii și securității în instituțiile penitenciare, or, ANP ca parte integrantă a sistemului de ordine publică, urmăreşte formarea unei atitudini corecte faţă de ordinea de drept și faţă de regulile de convieţuire socială.

Menționăm că, în preajma sărbătorilor pascale, în toate instituțiile penitenciare sunt intensificate măsurile de siguranță și regim penitenciar cu scopul de a zădărnici unele inițiative de încălcare a legii de către deținuți. (SURSA: Administrația Națională a Penitenciarelor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.