Păzea, acei care nu respectă restricțiile privind controlul tutunului și fabricarea şi circulaţia alcoolului etilic şi a producţiei alcoolice sunt în vizorul poliției.

0
362
  Zilnic, de polițiștii din Soroca sunt organizate și desfășurate diverse activități având scop identificarea cetățenilor și agenților economici care nu respectă restricțiile privind controlul tutunului și fabricarea şi circulaţia alcoolului etilic şi a producţiei alcoolice.
  Pentru a nu admite încălcarea normelor sus menționate, Inspectoratul de Poliție Soroca desfășoară zilnic o serie de activități de informare. Agenții economici au fost informați despre restricțiile prevăzute în Legile privind controlul tutunului, fabricarea şi circulaţia alcoolului etilic şi a producţiei alcoolice. Cetățenilor le-au fost distribuite pliante informative cu recomandări referitoare la respectarea prevederilor legislației.
În acest context, Inspectoratul de Poliție Soroca continuă să desfăşoare, pe întreg teritoriul raionului, acţiuni de informare și prevenire în legătură cu realizarea produselor din tutun sau băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani și a băuturilor alcoolice puse în vânzare între orele 22:00 – 8:00. Încurajăm toate persoanele să se implice activ în promovarea modului sănătos de viață fără tutun și alcool și mizăm pe conștiința dumneavoastră la respectarea legilor impuse! (Inspectoratul de poliție Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.