Până duminică este valabil un nou cod galben de caniculă.

0
95

  Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, temperatura maximă a aerului va atinge, în aceste zile, valori cuprinse între 33 și 34 de grade Celsius. Tot în această perioadă, se va menține și pericol excepțional de incendiu – clasa V – cu caracter natural.

Pe de altă parte, până la 10 august, în legătură cu lipsa precipitațiilor și a temperaturilor ridicate, Serviciul Hodrometeorologic anunță cod galben de secetă hidrologică în râurile mici și bazinele acvatice din Republica Moldova. Populația și agenții economici sunt rugați să consume rațional resursele de apă.

Potrivit meteorologilor, de joi până sâmbătă, temperatura aerului se va menține ziua între 30 și 33 de grade Celsius, iar noaptea – între 18 și 21 grade… Abia de lunea viitoare se răcește cu câteva grade, mercurul termometrului oscilând între 26 și 29 de grade Celsius. Precipitații nu se prevăd.

 


Articolul precedentO coaliție de 14 ONG-uri va insista ca Parlamentul să adopte unele proiecte de legi privind drepturile omului, de care deputații „au uitat”
Articolul următorA fost reluat colectarea datelor în cadrul celui mai complex studiu demografic din Republica Moldova – Generații și Gen
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.