Ore educative cu tinerii privind problemele de poluare a mediului şi posibile activităţi de protecţie.

0
98

La finele anului trecut, în decembrie, au fost realizate ore educative cu tinerii din satele Vărăncău, Schineni, Dubna, Şeptelici şi Căinarii Vechi din raionul Soroca. Tinerii au fost informaţi despre cauzele, efectele şi acţiunile de prevenire a poluării mediului. S-a discutat despre ce au realizat până în prezent tinerii pentru a preveni poluarea mediului în slocalitățile lor şi ce au de făcut în cadrul proiectului împreună cu APA ”Teragronord”, care este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Diminuarea poluării mediului prin gestionarea corectă a deşeurilor agricole şi menajere” în raionul Soroca.

  Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.