Ore educative cu tinerii privind problemele de poluare a mediului şi posibile activităţi de protecţie.

0
108

La finele anului trecut, în decembrie, au fost realizate ore educative cu tinerii din satele Vărăncău, Schineni, Dubna, Şeptelici şi Căinarii Vechi din raionul Soroca. Tinerii au fost informaţi despre cauzele, efectele şi acţiunile de prevenire a poluării mediului. S-a discutat despre ce au realizat până în prezent tinerii pentru a preveni poluarea mediului în slocalitățile lor şi ce au de făcut în cadrul proiectului împreună cu APA ”Teragronord”, care este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul “Diminuarea poluării mediului prin gestionarea corectă a deşeurilor agricole şi menajere” în raionul Soroca.

  Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentCând pozele vorbesc mai mut decât cuvintele
Articolul următorConsiliile locale din 5 primării au aprobat planul de acțiuni privind prestarea serviciilor publice și problemele de mediu aferente
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.