Orășelul Fotbalului la Bălți și Comrat — o nouă promisiune realizată de Renato Usatîi. PUBLICITATE POLITICĂ

0
82

Amatorii de fotbal din Nordul și Sudul Republicii Moldova pot urmări cele mai importante meciuri ale Campionatului European de Fotbal pe ecrane mari, la Bălți și Comrat. Cu suportul lui Renato Usatîi, din 5 iulie și până la sfârșitul “Euro — 2024”, la Bălți și Comrat activează Orășelul Fotbalului.

Timp de 9 zile, amatorii sportului rege pot urmări meciurile împreună cu prietenii pe ecrane mari, trăind emoțiile la intensitate maximă. De la deschiderea Orășelului Fotbalului la Bălți și Comrat mii de oamenii deja s-au bucurat de plăcerea de a urmări meciurile într-o atmosferă incendiară.

În Orășelul Fotbalului, pe lângă meciurile de la “Euro — 2024”, sunt organizate și alte acțiuni pentru public. În fiecare zi sunt concursuri cu premii, concerte cu artiști autohtoni și din străinătate, karaoke și discotecă în stil retro. În anumite zile, pe marele ecran sunt arătate filme.

Pentru organizarea Orășelului Fotbalului în Bălți și Comrat Renato Usatîi a cheltuit din bani proprii circa 80 000 de euro. Președintele Partidului Nostru s-a pronunțat în repetate rânduri pentru promovarea sportului în Republica Moldova. Formațiunea condusă de Renato Usatîi propune ca 5% din banii obținuți din vânzarea produselor alcoolice și a țigărilor să fie transferați pe un cont destinat dezvoltării tineretului și sportului.

 


Articolul precedentVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie 2024
Articolul următorPreședinta Maia Sandu a participat la deschiderea Centrului primar de acordare a asistenței în cazul accidentelor vasculare din Florești
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.