Obiecte și substanțe interzice, în urma unei percheziții inopinate la Penitenciarul nr.6 din Soroca.

0
327

   Conform informației furnizate de Administrația Națională a Penitenciarelor, în Penitenciarul nr.6 din Soroca ieri, 2 decembrie, au fost efectuate percheziții inopinate.

În urma percheziţiilor efectuate au fost depistate şi ridicate 49 de obiecte spongioase, 3 telefoane mobile 13 încărcătoare pentru telefon mobil, 6 căști audio, 2 cabluri USB, 2 baterii pentru telefon mobil, 10 reșouri electrice, 16 haltere pentru sport confecționate artizanal, 2 țevi metalice, 3 ciocane de fier, 17,5 litri bragă, 1 rangă metalică, 4 cuțite, 4 fierbătoare electrice, 4 obiecte tăioase, 1,5 litri de vin, 3 litri basamac, 2 pachețele cu substanță vegetală, de culoare verde, cu miros specific de marijuana.

Obiectele și substanțele interzise ridicate de la deținuți au fost documentate și urmează a fi transmise organelor de poliție.

„Administrația Națională a Penitenciarelor lucrează și va lucra în scopul respectării și protejării drepturilor omului și NU tolerează pătrunderea și păstrarea în penitenciare a substanțelor și obiectelor interzise”, transmite ANP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.