Obiecte și substanțe interzice, în urma unei percheziții inopinate la Penitenciarul nr.6 din Soroca.

0
329

   Conform informației furnizate de Administrația Națională a Penitenciarelor, în Penitenciarul nr.6 din Soroca ieri, 2 decembrie, au fost efectuate percheziții inopinate.

În urma percheziţiilor efectuate au fost depistate şi ridicate 49 de obiecte spongioase, 3 telefoane mobile 13 încărcătoare pentru telefon mobil, 6 căști audio, 2 cabluri USB, 2 baterii pentru telefon mobil, 10 reșouri electrice, 16 haltere pentru sport confecționate artizanal, 2 țevi metalice, 3 ciocane de fier, 17,5 litri bragă, 1 rangă metalică, 4 cuțite, 4 fierbătoare electrice, 4 obiecte tăioase, 1,5 litri de vin, 3 litri basamac, 2 pachețele cu substanță vegetală, de culoare verde, cu miros specific de marijuana.

Obiectele și substanțele interzise ridicate de la deținuți au fost documentate și urmează a fi transmise organelor de poliție.

„Administrația Națională a Penitenciarelor lucrează și va lucra în scopul respectării și protejării drepturilor omului și NU tolerează pătrunderea și păstrarea în penitenciare a substanțelor și obiectelor interzise”, transmite ANP.

Articolul precedent2.500.000 lei pentru 25 de familii ale lucrătorilor medicali care au decedat din cauza COVID-19 la locul de muncă
Articolul următorProfesorul Vitalie Talmaci a plecat într-o lume mai bună
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.