O soroceancă a câștigat Marele premiu la un concurs de fotografie

0
409

Centrul pentru Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia a organizat concursul foto „Locurile poloneze din Moldova”. Oamenii au fost îndemnați să participe, apoi să voteze o fotografie care le place.

Scopul concursului, anunță organizatorii, este implicarea largă a locuitorilor Republicii Moldova în fotografia artistică, cunoașterea patrimoniului istoric și cultural al Poloniei, monumente arhitecturale, locuri asociate cu evenimente istorice și oameni celebri prin fotografie, adică prezentarea de locuri și obiecte de stradă, clădiri istorice într-un mod interesant și monumente legate de istoria Poloniei și a polonezilor.

Recent au fost anunțate rezultatele concursului foto, astfel marele premiu, o cameră foto Canon EOS 800d a fost câștigată de soroceanca Liudmila Marjinean.Fotografia câștigătoare
 
 
Concurs este organizat de Centrul pentru Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia cu sprijinul financiar al Fundației din Polonia “Ajutor pentru Polonezii din Est”.

Articolul precedentSoroceanul Vadim Cobâlaș face furori în Franța!
Articolul următorPersoanele vaccinate au verde pentru Republica Moldova
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.