O moldoveancă a câștigat un concurs în SUA și vrea să-și deschidă o fabric de încălțăminte

0
118

   Moldoveanca Victoria Cocieru s-a pomenit printre cei trei finaliști ai popularului show televizat american „Project Runway”.

Acum câțiva ani, tânăra designer împreună cu soțul a emigrat în Statele Unite, transmite publika.md. În fiecare an cîteva mii de participanți din întreaga lume luptă pentru oportunitatea de a intra în proiect, dar sînt alese doar 17 persoane. Tom Brown, Brandon Muskwell, Karlie Kloss, Sirena Williams sînt doar cîteva dintre vedetele americane care au jurizat proiectul. Designerul din Moldova a ajuns în finală, ocupând locul doi. Istoria Victoriei Cocieru seamănă mai mult cu povestea Cenușăresei. A venit în America întîmplător – cîștigînd loteria Green Card în 2015. Plecînd din Moldova împreună cu soțul ei, a lăsat aici un mic magazin de îmbrăcăminte care se vindea ca pîinea caldă. În America a trebuit să înceapă de la zero. Datorită perseverenței și muncii din greu, Victoria a reușit să-și deschidă propriul magazin online și imediat după încheierea „Project Runway”, a găsit un investitor important. Acum ea intenționează să deschidă o fabrică de îmbrăcăminte în Statele Unite.


Articolul precedentDiscuțiile telefonice la volan l-au dus în gard pe un sorocean
Articolul următorLa Soroca este în vogă să fii tânăr activ
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.