O femeie de 64 ani a căzut de la balconul etajului 5 a unui bloc de locuit din Soroca

0
648

   A încercat să treacă de la un balcon la altul și a căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc de locuit din orașul Soroca. Din fericire, femeia a rămas în viață. 

   Fiind în stare de ebrietate, o femeie de 64 de ani a încercat să treacă de la un balcon la altul, dar nu a reușit să-și mențină echilibrul și a căzut pe copertina de la primul etaj al blocului unde locuiește.

  Poliția a fost alertată în jurul orei 03:00 de către o vecină a femeii. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, salvatori și ambulanță. După ce femeia a fost luată de pe copertina balconului, unde a căzut, aceasta a fost transportată la spitalul raional din Soroca cu politraumatism. (SURSA: SPUTNIC.MD)

 

Articolul precedent9 ianuarie: persoane infectate – 424, persoane decedate – 7. În raionul Soroca astăzi nu au fost înregistrate persoane infectate sau decedate.
Articolul următorLuni vom avea ninsori slabe
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.