O bătrână de 84 ani, din satul Volovița, a rămas fără 16.000 mii lei, în urma „vizitei inopinate” a unor hoți

0
1135
  Polițiștii din Soroca au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, locuitori ai satului Târnova, Dondușeni, la scurt timp, după ce ar fi furat bani din locuința unei femei de 84 de ani din satul Volovița. Este vorba de doi bărbați și o femeie. 
   La 13 octombrie curent, între orele 15:00 -16:00,  aceștia au pătruns în gospodăria  bătrânei, unde sub pretextul că ar intenționa sa-i vândă careva mărfuri de uz casnic, au profitat de faptul că ușa casei era deschisă, au intrat și au sustras 16.000 de lei, pricinuindu-i pensionarei  o pagubă materială considerabilă.
  Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Conform legii penale persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani. Actualmente persoanele suspectate în comiterea infracțiunii sunt cercetate în stare de libertate. Cercetările în acest caz continuă pentru acumularea materialelor probatorii și documentarea întregii activități infracționale a celor trei persoane suspecte.
   În acest context, poliția îndeamnă cetățenii să fie prudenți și să nu permită accesul în curte sau în locuință a persoanelor străine de comunitate care oferă diverse bunuri spre vânzare sau se angajează să facă lucrări ori reparații. Aceștia vă pot înșela sau vor să vadă ce bunuri pot fura din gospodăria dumneavoastră, (SURSA: IP Soroca)
Articolul precedentStadionul Raional din Soroca: loc de păscut sau de jucat fotbal? / VIDEO
Articolul următorTrei soroceni vor beneficia de burse de merit din partea statului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.