„Nistrenii” – laureați ai unui concurs republican de dansuri populare

0
232
Festivalului de dans popular cu genericul „JOCUL NOSTRU SEAMĂN N-ARE”, bravii noștri dansatori au fost menționați cu o Diplomă pentru promovarea și valorificarea tradițiilor și obiceiurile neamului nostru.
Altfel, la această a II-a ediție a Festivalului, care de data aceasta s-a desfășurat la distanță au participat mai multe colective valoroase din nordul și centrul Republicii Moldova:  Ansamblul de Dans Popular cu titlu model ,, FĂLEȘTEANCA”, or. Fălești; Ansamblul de Muzică și Dans Popular ,,VÂNTULEȚ”, Bălți; Ansamblul de Muzică și Dans Popular ,,MOȘTENITORII”, or. Rîșcani; Ansamblul de Dans Popular ,,Baștina”, or. Strășeni; Ansamblul de Muzică și Dans Popular ,,SPICUȘOR”, or. Căușeni; Ansamblul de Dans Popular ,,HORA MARE”, or. Cricova; Ansamblul de Dans Popular al PRC ,,Mihai Volontir”, or. Fălești.
   FELICITĂRI!
Articolul precedentLIVE: Ședinţa ordinară a Consiliului municipal Soroca / VIDEO
Articolul următorPlanificarea bugetară cu implicarea cetățenilor ar trebui să devină o normă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.