Muzeul „Nicolae Bulat” din Soroca redeschis după renovare / VIDEO

0
180

Sărbătoare dublă la Soroca. Azi de Ziua Internațională a Muzeelor a avut loc inaugurarea Muzeului de Istorie și Etnografie „Nicolae Bulat”, după o amplă renovare. Acest eveniment semnificativ a fost posibil datorită implementării cu succes a proiectului “Valorificarea Patrimoniului Istorico-Cultural al Regiunii”, susținut de Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord).

La ceremonia de deschidere au fost prezenți Episcopul de Soroca și Drochia, Preasfințitul Ioan, Președintele raionului Soroca, dl. Veaceslav Rusnac, și vicepreședintele raionului, dl. Iurie Tănase, Grigore Bucătaru, șeful Secției Cultură și Turism, Veaceslav Ursu, viceprimarul municipiului Soroca. În cadrul evenimentului au fost decernaţi cu Diploma preşedintelui raionului, cei mai buni lucrători din domeniu muzeistic.

Reportaj video realizat în cadrul proiectului Jurnaliștii Civici, de la „Observatorul de Nord”, dacă vrei să faci parte din echipa noastră, ne poți scrie AICI.

Reporter: Ecaterina Muntean


Articolul precedentCe înseamnă, de fapt, expresia “Vax Albina”. Toți o folosim, însă puțini îi știu sensul cu adevărat
Articolul următorLiga a 2-a: Andrei Stratan – FC Olimpia: 6-1! EFA – a doua „de la cap”, FC Inter – a doua „de la coadă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.