Municipiul Soroca ar putea beneficia de Proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”…

0
93

COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova împreună cu Banca Mondială inițiază ProiectulSecuritatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”. De acest proiect ar putea beneficia și municipiul Soroca.

Proiectul va avea următoarele componente: Accesul și calitatea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare (AAC); Consolidarea capacităților pentru modernizarea sectorului AAC; Managementul și coordonarea. Răspuns cu intervenții de urgență (RIU).

La moment proiectul este doar la etapă de inițiere, iar implicarea, consultarea actorilor locali, cetățenilor în etapele de pregătire a proiectului și implementarea acestuia este un proces firesc și necesar care contribuie la îmbunătățirea activităților proiectului și vizibilitatea acestora.

Soroca ar putea beneficia de acest proiect, acum primăria lucrează în acest domeniu. Vă vom informa ulterior despre felul în care decurg lucrurile. Cei interesați de prevederile Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” pot accesa https://www.primsoroca.md/ro/planuri-strategice  unde veți găsi nota informativă privind pregătirea/ inițierea proiectului.

SURSA: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedent40 de papucei pentru cei fără de ei
Articolul următorParteneriat durabil pentru o viață fără violență
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.