Minivacanța de august: cinci zile de „guleaiuri”…

0
359

Angajații din sistemul bugetar vor beneficia de o minivacanță la sfârșitul lunii august, care va dura cinci zile,  transmite MOLDPRES. Conform unei Hotărâri a Guvernului, ziua de 28 august se consideră zi de odihnă. Angajații din sistemul bugetar vor recupera ziua de vineri, 28 august și vor lucra sâmbătă, 22 august.

Astfel, în perioada 27 – 31 august angajaţii din sistemul public vor beneficia de cinci zile libere. Decizia vine în contextul utilizării optime de către salariaţi a zilelor de repaus şi de sărbătoare nelucrătoare, în legătură cu marcarea pe 27 august a Zilei Independenţei și pe 31 august – a sărbătorii Limba noastră. Angajații care în ziua de 28 august, declarată zi de odihnă, urmează a se afla în concediu de odihnă anual sau în concediu neplătit, nu au obligaţia de a se prezenta la serviciu în ziua de sâmbătă, 22 august, declarată zi lucrătoare.

 

Articolul precedentLucașenco a făcut armata în Republica Moldova, la Ungheni?
Articolul următorLa Bădiceni: după muncă și… răsplată
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.