Metoda sigură prin care cureți perfect geaca de piele. Așa nu o strici deloc

0
86

Gecile de piele se număra printre acele articole vestimentare pe care le-am avut cel puțin o singură dată. Sunt mereu la modă și poate fi integrată cu ușurință într-o ținută, dar pot fi dificil de curățat uneori. Folosește acest truc pentru a îndepărta orice pată de pe geaca ta de piele.

O geacă de piele necesită îngrijire și atenție, astfel încât să nu se deterioreze și să o păstrăm mereu într-o condiție cât mai bună. Cea mai ușoară variantă este să duci geaca la o firmă specializată, dar poate fi costisitor. Dacă ți-ai propus să te ocupi singur de această problemă acasă, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, vei avea nevoie de următoarele lucruri:

  • O cârpă curată, de preferat din bumbac
  • Apă călduță, nici prea rece, nici prea fierbinte
  • Săpun delicat, precum cel de față sau cel pentru copii
  • Oțet alb
  • Balsam special pentru piele

Urmează acești pași pentru a curăța geaca de piele așa cum trebuie

În primul rând, folosește cârpa moale și uscată pentru a îndepărta praful și murdăria de pe suprafața gecii. Este important să îndepărtezi orice urmă de praf sau fire de păr. Mai apoi, pune puțin săpun delicat într-un vas cu apă călduța. Opțional, poți adăuga o linguriță de oțet alb, deoarece are proprietăți de curățare și dezinfectare. Înmoaie cârpa din bumbac în soluția de apă cu săpun, stoarce-o foarte bine, după care șterge ușor suprafața gecii. Este important să nu uzi pielea foarte mult, deoarece se poate deteriora.

După, clătește cârpa cu apă curată și șterge din nou geaca pentru a îndepărta reziduurile de săpun. La final, lasă geaca să se usuce natural, la temperatura camerei, departe de surse directe de căldură.

Nu lăsați geaca nici la lumina naturală a soarelui, deoarece poate cauza decolorarea și uscarea pielii. Urmează acești pași simpli, iar geaca ta își va recăpăta strălucirea. Va fi ca nouă!


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedent12 Fapte incredibile despre persoanele cu părul roșu
Articolul următorZiua Sportivului și a Mișcării Olimpice la Soroca: Competiții și diplome pentru cei mai buni / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.