Meteorologii promit, dar ploaia se lasă așteptată

0
80

Un Cod Galben de instabilitate atmosferică a fost emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat cu câteva minute în urmă. De la prânz și până la orele 22:00, pe teritoriul țării se prevăd ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice.

Vântul va fi foarte puternic. Izolat, vijelia va sufla în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă (50-70 de kilometri pe oră). Pentru astăzi, meteorologii anunțau de ieri posibile ploi cu descărcări electrice în nordul și în centrul Moldovei. Pentru regiunea de sud erau anunțate ploi slabe.

De altfel, astăzi sunt în vigoare trei avertismente meteorologice: două de tipul „Cod Galben” și unul de „Cod Portocaliu”. A fost instituit un Cod Portocaliu de secetă hidrologică, valabil până pe 26 august, pentru bazinul inferior al râurilor Răut, Bâc, Botna, Cogâlnic, Ialpug și Cahul. Pentru râurile mai mici și bazinele acvatice din țară se menține Codul Galben de secetă.

Articolul precedentDoi frați, un băiat și o fetiță, s-au înecat în Nistru
Articolul următorSheriff Tiraspol s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.