Meteo: Astăzi mai este cald, dar de mâine se va răci

0
157
Foto: pixabay.com

 Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi, 12 octombrie, cer variabil pe tot teritoriul țării și temperaturi de până la +25 de grade Celsius. Vântul va sufla din sud-est, iar presiunea atmosferică va fi normală.

    În raioanele de nord, valorile termice vor arăta +11…+14 grade, la noapte, și +20… +23 de grade, ziua. În zona centrală și în capitală se așteaptă, la noapte, +12… +15 grade, iar ziua +21… +24 de grade. În partea de sud a țării va fi cel mai cald. Noaptea temperaturile vor ajunge până la +13… +16 grade, iar ziua până la +22… +25 de grade.

   În următoarele zile vremea se va răci, astfel maximele vor ajunge la +20 de grade pe timp de zi și noaptea vom avea între +8…+12 grade Celsius.

Articolul precedentProfil de integritate al candidatei Maia Sandu: trecutul politic, averi, interese
Articolul următorNasul – principala „poartă” de pătrundere a virusului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.