Mâine are loc ședința Consiliului Municipal Soroca: Ce subiecte din domeniile educație și sport vor fi supuse votului

0
51

În ajunul ședinței Consiliului Municipal Soroca, membrii Comisiei de drept, educaţie, cultură, sport, tineret, probleme sociale, ocrotirea sănătăţii, ordine publică s-au întrunit într-o ședință. Aleșii locali au lucrat asupra mai multor proiect de decizie, care vor fi supuse votului la ședința din 25 septembrie.

Aflați detalii din imaginile video,  difuzate pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”. Această transmisiune LIVE este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentVIDEO: Incendiu în dealul Sorocii. Și-ar fi dat foc la casă?
Articolul următor  În Europa și America explozie de infectări, iar în China – 0 (zero) cazuri!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.