Magazinul “Emy & Lia”, printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”

0
224

Unul dintre sponsorii concursului „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”, este magazinul pentru copii “Emy & Lia”, din mun. Soroca, str. Șt. cel Mare 18,(vis-a-vis de Complexul Modern). Magazinul vă propune hăinuțe, accesorii și jucării la un preț atractiv și de o calitate înaltă a produselor. 

Director: “Suntem bucuroși să vă punem la dispoziția Dvs. hăinuțe confecționate în Turcia, cât și produse autohtone cusute din stofă turcească calitativă. Pentru noi născuți Va recomandam produse si accesorii pentru igiena micuților de la doua mari companii Internaționale Sleepy și Canpol Babies.

Pentru a face un cadou micuților dragi Va așteptăm cu o varietate de jucării și accesorii pentru a-i surprinde cu surpriza dorita.

Va așteptăm cu drag.”

Aflați mai mult despre magazin   instagram.com/emyliashop

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate. Despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul Observatorul de Nord.
Termenul limită – 15 decembrie 2022.
SUCCES TUTUROR!

Articolul precedentIncredibil! În acest an toată lumea are aceiași vârstă – 2022 de ani!
Articolul următorPreședintele raionului Florești, Ștefan Paniș, riscă să fie demis
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.